Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alfasud - Alfetta képes leírás - Alfa Romeo.tlap.hu
részletek »

Alfasud - Alfetta - Alfa Romeo.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: alfaromeo.tlap.hu » Alfasud - Alfetta
Keresés
Találatok száma - 5 db
Alfa ALFETTA GT

Alfa ALFETTA GT

A német nyelvű oldal a Németország-i rajongói klubok egyike, mely az Alfetta, az Alfa Romeo egyik típusának bemutató, összegző oldala is egyaránt ill. a belépni szándékozók megtalálhatják itt számításaikat.

Alfa Sud Sprint 16

Alfa Sud Sprint 16

Alfa Sud Sprint 16 szelepes motor illusztris bemutatása angol nyelven , mely elkalauzol az Alfa Romeo ezen típusának motorátalkításához és tuningolásához.

Alfetta GT

Alfetta GT

Alfetta GT Turbo, egy autó, melyet külön kell, hogy bemutassanak megannyi rajongói oldalon is, hiszen karakteres megjelenésével sok-sok embert a régi mivolta ellenére is szeretetre buzdít.

Alkatrész katalógus mikrofilmek

Alkatrész katalógus mikrofilmek

Ha úgy érzed, hogy az itt elérhetővé tett szerviz könyvek és mikrofilm alkatrész katalógusok hasznosak számodra; kérlek mérlegeld, hogy nem támogatnád-e az oldalt egy kisebb összeggel! Az összes befolyó támogatás az oldal fenntartására, illetve a letölthető anyagok (már fent lévők illetve a jövőben talált és hasznosnak ítéltek) előállítási költségeinek fedezésére lesz fordítva! Minden támogatást köszönettel fogadok! Támogatásodat eljuttathatod hozzám a Paypal rendszeren keresztül a fent található 'donate' gomb segítségével, illetve bármilyen egyéb módon ha felveszed a kapcsolatot velem az üzenőoldalon keresztül.

Egy igazi terepjáró Alfa

Egy igazi terepjáró Alfa

Hibalista - Előre bocsájtom, hogy az autó versenyautónak készült, és tereprali versenyeken vett részt !!! - Néhány első féltengely törés, kardánfelfüggesztő csapágy, agycsapágyak, kuplung, fék. - Tulajdonképpen ( a használathoz képest ) semmi baja nem volt Ide hordtam szervizbe Magam javítottam és építettem, valamint versenyeztem vele.

Tuti menü