Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alfa Spider képes leírás - Alfa Romeo.tlap.hu
részletek »

Alfa Spider - Alfa Romeo.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: alfaromeo.tlap.hu » Alfa Spider
Keresés
Találatok száma - 4 db
Alfa Romeo Exotics

Alfa Romeo Exotics

Alfa Romeo egyedi belső- és külső megjelenésű egzotikus autótípusainak bemutatása, melynek keretén belül ismerkedhetünk meg a gyűjtők által féltett kincsekhez még ha csak képeken is.

Alfa Romeo Spider (de)

Alfa Romeo Spider (de)

Az olasz autógyártás az érzéki sportkocsik gyártásában és tervezésében a legjobb, ennek egyik remek példánya a Alfa Romeo Spider, mely a cabrio nyújtotta életérzésen keresztül szeretteti meg magát azzal aki kipróbálja vagy csak utasként is ül benne. Az oldal németül mutatja be ezt a típust.

Alfa Spider bemutatása (nl)

Alfa Spider bemutatása (nl)

Az Alfa Romeo Spider típusának bemutatása holland nyelven az arra kíváncsiak részére. Hollandia , a nyitott liberális ország ebben az esetben semmivel sem másabb, a rajongók kedvenceiket honlapon mutatják be.

Molett szépség

Molett szépség

Az olaszok mindig is tisztában voltak vele, hogy hogyan lehet olyan autót gyártani, amit sem a japánok, sem a németek nem tudnának utánozni soha. Gyorsabbat, sportosabbat, kényelmesebbet vagy éppen gazdaságosabbat lehet ugyan építeni, de egyikben se lesz az az érzése az embernek, hogy 'EZ igen! Ezért érdemes élni.' Egy talján paripa szépségéért, stílusáért, vezetési élményéért az ember hajlandó elnézni a kontakthibákat, a pontatlan illesztéseket, és az úgy alapvetően délies lezserséggel összerakott autót. Főbenjáró bűn lenne tehát az Alfa Romeót kifelejteni a világ legjobb autóinak a listájáról, pedig az aktuális modellkínálata valahogy nem az igazi. Bár úgy néz ki, hogy magára talált a márka és az Alfák szebbek, mint valaha, pont a régebbi modellekre jellemző egyedülálló vezetési élmény az, ami hiányzik. Az Alfa Spidernek nincsenek identitászavarai. Büszkén viseli a márka emblémáját és a Scudetto hűtőrácsot. A 159-eséhez hasonló markáns frontrész teszi könnyen felismerhetővé, az emelkedő övvonal és a lapos szélvédő miatt, pedig álló helyzetben is száguldani látszik.

Tuti menü