Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alfa Giulia képes leírás - Alfa Romeo.tlap.hu
részletek »

Alfa Giulia - Alfa Romeo.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: alfaromeo.tlap.hu » Alfa Giulia
Keresés
Találatok száma - 4 db
A BMW ellen indul harcba az Alfa Giulia

A BMW ellen indul harcba az Alfa Giulia

Kulcsfontosságú lesz az Alfa Romeo jövője szempontjából, a többi között a 3-as BMW ellenfelének szánt új Giulia limuzin sikere. Kiemelt projektként dolgoznak az autón az olaszok, hamarosan véglegesítik a formát, premierjét másfél év múlva tartják. A Giulietta alapjait adó Compact platform meghosszabbított változatára épül a Giulia, ez a padlólemez a saját kategóriájában nem tartozik ugyan a legkönnyebbek közé, ellenben 90 százalékban nagy szilárdságú anyagok felhasználásával készül. Könnyűsúlyú ütközőzónákat használnak elöl és hátul, a felfüggesztések lengőkarjai alumíniumból készülnek.

Alfa Romeo Giulia 1300

Alfa Romeo Giulia 1300

Az 1965-ös Giulia Coupe 1300 GT Junior vagy a nagyon hasonló 1600 GTA az egyik kedvenc formájú Alfám. Az gyár helyében készítenék egy ilyen imidzsjavító modellt, melybe az új 1750 ccm-es turbó motort hátsókerék hajtással párosítanám, így egy remekül tuningolható driftautó alap születne. És mi jobb reklám ma a fiatalok körében, mint a tuning és a drift? Próbáltam megtartani az eredeti forma alapjait, mint a gömbölyű tető, a lejtős far és az utastér hátratolása. Így persze inkább csak 2+2 személyes az utastér.

Giulia

Giulia

Alfa Romeo Giulia bemutatkozó oldal egy rajongó, Daniel által összeállítva ezen remek gépkocsiról, mely a '70-es években hódított.Ez az én személyes oldal, főleg az én szentelt Alfa Romeo Giulia és minden rajongó a 'mitikus' Eljön auto.Il honlap frissítése havonta, furcsa képeket szentelt a modell és a derivate.Per észrevételeit kérjük írjon a következő címre

Visszatér a Giulia

Visszatér a Giulia

Giulia néven érkezik az Alfa Romeo 159-est váltó vadonatúj modellje, a premier két éven belül. Hamarosan, várhatóan két-három éven belül kikerül az Alfa Romeo kínálatából a 159, a középkategóriást egy teljesen új modell, a Giulia váltja. Új padlólemezt is terveznek a középkategóriás újdonság alá, ezt a Bravo C-platformjából fejlesztik ki, a lehető legjobban optimalizálva a költségeket. C-Evoluzione, vagy röviden C-Evo néven emlegetik az új padlólemezt, amely hosszabb tengelytávot és rövidebb túlnyúlásokat biztosít, emellett lehetőséget ad arra, hogy a Bravóénál kifinomultabb futóműre ültessék a Giuliát. Eleve rugalmasnak tervezték a C-platformot, hogy idővel új modelleket is tervezhessenek rá, a fejlesztési folyamat így a szokottnál kevesebb időt vesz igénybe. Szemben a Bravo olcsó, csatolt lengőkaros hátsó felfüggesztésével, a Giulia alá multi-link rendszer kerül, amely jobb kezelhetőséget és nagyobb menetkomfortot biztosít. Belépőszinten marad az elsőkerékhajtás, de az Alfa Romeo Torsen-differenciálműves Q4 összkerékhajtási rendszere opcióként rendelhető lesz a Giuliához.

Tuti menü